Beton santrali almak isteyen alıcı öncelikle üretmek istediği saatlik ve günlük kapasiteyi iyi belirlemelidir. Bu süreci doğru tespitler ile geçtiğinde, ikinci yapması gereken kendisi için doğru ve güvenilir firmayı seçmek olacaktır. Bunu belirlemede önemli kıstaslar vardır.

Bunları detaylandıracak olursak, firma sürekli üretim yapan bir firmamı yoksa merdiven altı diye tabir edilen sadece sipariş olduğunda üretim yapan bir kuruluş mu? Bu gibi firmalardan da sorunsuz ürün alınabilir fakat bu büyük bir risktir, böyle bir yüksek maliyetli alımlarda bu riske girmek mantıklı değildir.

beton santrali almak istiyorum.fw min beton santrali almak istiyorum1.fw min

Üretici üretimlerinin teknik bilgilerini detaylı şekilde sizinle paylaşıyor mu ve bu teknik bilgileri sözleşmesinde belirtmiş mi? Bu seçenek hem üreticinin güvenirliğini hem de imalatın dünya genelindeki standartlara uyup uymadığını inceleyebilmenize olanak sağlar. İmalatçı firma sektörün belirlemiş olduğu sertifikalara (İSO, CE, TSE vb.) sahip mi ve bunu ispatlayabiliyor mu? Daha önce üretmiş olduğu imalatları referans olarak gösterebilen firmalar daha güvenilir firmalar olarak bilir. Bu sebeple sizi müşteriden daha çok daha sonra ki satışları için referans olarak gören firmalardan tesisi almanız, her hangi bir arıza veya ihtiyaç durumunda sizin her zaman yanınızda olacaktır. Bu gibi firmalar müşteri memnuniyetine önem verirler.

İmalatçı firma sadece yut içi üretim mi yapıyor, yoksa yurt dışı satışı da yapabiliyor mu? Bunun öğrenmek firmanın teknik desteğinin geniş olduğunun göstergesidir. Ayrıca dünya genelinde bilinirliği olan firmalar, oluşabilecek tüm sorunlarda sorumluluk yüklenirler ve zorunlu olarak sektörde ki gelişmeleri yakından takip ederler, bu da size yeni gelişmiş bir teknolojili makine almanıza olanak sağlar. Son olarak da üretici firma herhangi bir banka ile leasing anlaşması yapmış mı? Özellikle devlet bankası ile böyle bir anlaşma yapabilen firma tam güvenilir statüsündedir. Hatta sadece bu özelliği bulunan firmaların diğer özelliklerini detaylı incelemenize gerek yoktur. Leasing bankaların satın al kirala yöntemidir.

Banka öncelikle sizin için istediğiniz ürünü satın alır, daha sonra size ödemiş olduğu tutarı eşit taksitlerde ödeminizi sağlar, ödemelerinizi yapamadığınız durumda, banka ürünü sizden alır ve satışını yaparak zararını karşılar. Bu durum şunu gösterir, bir banka asla daha sonra satamayacağını düşündüğü bir ürün için leasing uygulamasına gitmez. Leasing uygulaması müşteri ve banka arasında kredi almaya oranla daha rahat yapılan bir işlemdir, çünkü banka parasının karşılığında bir ürün almış olur, fakat banka üretici arasında ki leasing anlaşması da bir o kadar katıdır. Çünkü banka elinde kalabilme riski olan bir ürünü satın almayacaktır.

Beton Santrali Almak İstiyorum ? ile ilgili aramalar
beton santrali fiyatları
beton santrali nedir
sabit beton santrali
beton santrali nasıl çalışır
mobil beton santrali
beton santrali ankara
meka beton santrali
beton santrali işleyişi