Beton santrali üretimi tecrübe birikim isteyen bir iştir. En düşük saatlik 45 m³ üretim yapabilen bir beton santrali yılda minimum 132.000 m³ üretiminin tamamını aynı standart kalitede üretmek zorundadır.

Bu sebeple imalatçı firma tesisin tüm ekipmanlarını detaylı şekilde incelemeli ve üretimi o şekilde yapmak zorundadır. Kullanılacak elektrik otomasyon malzemeleri toza ve dış koşullarda zarar görmeyecek uzun süre çalışabilecek kalitede olması gerekliliği bu durma bir örnektir. Biz Beyazlı grup şirketi olarak, Vess makine adı altında 15 – 120 m³ aralığında beton santralleri üretmekteyiz. Kalite ve gelişimizi yurt dışında bilinen firmaları takip ederek ve onlarla rekabet ederek geliştirmeyi bir zorunluluk haline getirmiş bulunmaktayız.

beton santrali ureten firmalar.fw min beton santrali ureten firmalar1.fw min

 

Beton santrali üretimimizde elektrik ve otomasyon sistemlerinin tamamını Avrupa da kalite standardı olarak bilenen alman firmalarından tedarik etmekteyiz, bu sayede Rusya gibi soğuk ülkelerde olduğu gibi Afrika’nın ve Arap yarım adasında bulunan sıcak ülkelerin tamamında üretimlerimiz uygun bir şekilde faaliyetine devam etmektedir. Beton santrallerimizin her ekipmanında özel lodceller yardımıyla dijital tartım yapılır ve aynı zamanda aktarım bantları alt ve üst yüzeyleri kapatılarak dış koşullardan yağmur rüzgâr gibi betonu oluşturan maddelere daha sonra ilave olabilecek veya azaltabilecek bir dış etkene maruz kalması önlenmiştir.

Tüm sistemin ekipmanları ayrı ayrı kontrol edilebildiğinden temizleme ve onarımda güvenliği sağlanması kolaydır. Tüm sitem bilgisayardan aynı anda kontrol edilebilir bu sayede düşük personel gideriyle yüksek üretim standardı elde edilir. Biz Beyazlı grup olarak yenilikçi ve alıcıya özel çözümlerle 10 yılı aşkın deneyim ve tecrübe ile daha önce kurmuş olduğumuz tesislerin sahiplerinin memnuniyetini ve biz aktarmış oldukları düşünce ve gereksinimlerle her geçen gün beton santrallerimizi yeniliyor ve dünya standartlarında üretim yapıyoruz.

Beton Santrali Üreten Firmalar ? ile ilgili aramalar
sabit beton santrali
elkon beton
beton santrali projesi
çerkezköy elkon fabrikası
beton mikseri üreticileri
ankara beton firmaları
mini beton santrali
beton santrali fiyatları