VESS Makine Ve Kalıp Sanayii Deneyimli Uzman Kadrosu Sayesinde Konkasör Tesisleri Sektöründe De Birçok Tecrübeler Edinmiş , Gelişen Teknolojileri Sürekli Takip Ederek Ve İmalatlarına Yansıtarak Sektörün Öncü Markalardan Birisi Haline Gelmiştir. Konkasör Tesisleri “ Taş Kırma Tesisleri ” Olarak da Bilinmektedir. Bu Tesisler Büyük Kaya Parçalarını Kırarak İstenilen Kalibrasyona Getirir. Bu İşlemin Amacı İkincil Kırıcı İşlemine Hazırlamaktır. Konkasör Tesislerimiz ; 40 ’Lık Konkasör Tesisi - 60 ’Lık Konkasör Tesisi - 90 ’Lık Konkasör Tesisi - 110 ’Luk Konkasör Tesisi Ve 140 ’Lık Konkasör Tesisi Olarak 5 Farklı Standart Da İmal Edilmektedir. Belirttiğimiz Bu Ebatlardaki Tesislerin Günlük Üretim Tonajını Ve İstediğiniz Kalibrasyonu Bize Web Sitemizde Bulunan İletişim Bölümünden Bildirmeniz Durumunda Size Aynı Gün İçerisinde Fiyat Teklifi Sunmaktayız. 

kırma-3.jpg

Konkasör Ve Taş Kırma Eleme Tesisi Fiyatları İle Konkasör Tesisi Çalışma Prensibinin Anlatıldığı ‘’Konkasör Akım Şeması’’na Web Sitemizden Rahatça Ulaşabilir, Özel Kapasiteli Üretim İhtiyaçlarınız İçin Bizlere Talep İletebilirsiniz. Ayrıca 2016 Yılında Üretimine Başladığımız EKO MİNİ Serisi Kırma Eleme Tesislerimiz İle Briket İmalatçılarına İstedikleri Kalibrasyondaki Mamulleri Kendilerinin Üretebileceği Tesisleri Piyasaya Sürerek Sektörel İhtiyaçlara Cevap Verir Hale Geldik. Yine Beton Parke Ve Briket Üreticilerinin Donmuş İmalat Artıklarını Tekrar Kırarak Yeni Hammaddeye Dönüştürebilecekleri Tesisleri Üreterek Doğaya Ve Geri Dönüşüme Katkı Sağladık. VESS Makine Ve Kalıp Sanayii Olarak Üretim Sonrası Hizmetlerimiz; Düzenli Bakım Ve Değişimler, Yedek Parça Teminleri, Sürekli Servis Garantisi Olarak Devamlı Hizmet Sunmaktayız.  Konkasör Tesisi İle İlgili Merak Ettiğiniz Şeyler İçin Bizi Arayabilirsiniz.

Satış Ve Pazarlama Ekibimiz Sizleri Fiyat Ve Bilgi İçin Yardımcı Olacaklardır İkinci El Konkasör Tesisleriniz İçin VESS Makina Olarak Sizlere En Güzel Şekilde Hizmet Sunmaktayız.  Mevcut Tesislerinizin Tüm Bakım Çalışmalarını Yapıp Kullanabilirliğini Üst Seviyelere Çıkarmaktayız. Profesyonel Ekibimiz İle Gerekli Analizleri Ve Testleri Yaptıktan Sonra İkinci El Konkasör Tesislerinizi Kullanıma Hazır Hale Getirmekteyiz. 

VESS MAKİNA VE KALIP Sanayii Olarak Üretimini Gerçekleştirdiğimiz Konkasör Ve Taş Kırma Eleme Tesislerinin Montajını, Deneme Ve Test Üretimlerini Uzman Montaj Ekibi Sayesinde Dünyanın Her yerinde Rahatlıkla Yapmaktayız. Devreye Alma İşleminden Sonra Belirleyeceğiniz Personelinize Tesisi İşletmek İçin Gerekli Olan Konkasör Operatörü Belgesi ni Ücretsiz Olarak Vermekteyiz.

Diğer Parke Makineleri, Beton Santralleri ve Briket Makineleri Makalelerimizi Linklerin Üzerine Tıklayınca Ulaşabilirsiniz.